• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі № 54/46-20 про порушення законодавства в діях комунального підприємства «Жилсервіс-2» Дніпровської міської ради

Опубліковано 11 червня 2021 року о 09:15

                    Південно-східним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України розглядається справа № 54/46-20 за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях КП «Жилсервіс-2» (ідентифікаційний код 32350310) щодо неподання інформації на вимогу про надання інформації від 05.03.2020 № 54-02/505 у встановлений головою територіального відділення строк, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді неподання інформації Антимонопольному комітету України, його територіальному відділенню у встановлені органами Антимонопольного комітету України, головою його територіального відділення чи нормативно-правовими актами строки

                     За результатами збирання доказів у справі № 54/46-20 складено подання з попередніми висновками, яке винесено на розгляд адміністративної колегії Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (далі - Колегія).

                     Відповідно до подання з попередніми висновками у справі № 54/46-20 Колегії запропоновано:

                    1. Визнати дії КП «Жилсервіс-2» (ідентифікаційний код – 32350310) щодо неподання інформації на вимогу про надання інформації від 05.03.2020 № 54-02/505 у встановлений головою територіального відділення строк порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченим пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді неподання інформації територіальному відділенню Антимонопольному комітету України у встановлені головою територіального відділення Антимонопольному комітету України актами строки.

                     2. За порушення законодавства про захист економічної конкуренції, вказане в пункті 1.1 резолютивної частини, накласти на КП «Жилсервіс-2» (ідентифікаційний код – 32350310)  штраф у розмірі до одного відсотку доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік.


                    ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДАТУ, ЧАС І МІСЦЕ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ № 54/46-20 ПРО ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ЗАХИСТ ЕКОНОМІЧНОЇ КОНКУРЕНЦІЇ  КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ЖИЛСЕРВІС-2» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  (КП «ЖИЛСЕРВІС-2»).

 

                    Двадцять четвертого червня 2021 року о 10 годині 00 хвилин за адресою: м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 2, каб. 259, відбудеться засідання адміністративної колегії Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо прийняття рішення у справі № 54/46-20 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції КП «Жилсервіс-2».

                    Пропонуємо КП «Жилсервіс-2» надати Відділенню інформацію у справі №54/46-20 в письмовому вигляді (яку КП «Жилсервіс-2» вважає за потрібне) до 18.06.2021.

З метою дотримання засад рівності сторін перед законом та надання зауважень, пояснень, доводів, необхідних для встановлення фактичних обставин справи, уповноважена особа КП «Жилсервіс-2» має можливість взяти участь у засіданні.

                    Окремо звертаємо Вашу увагу на те, що участь сторін у розгляді адміністративною колегією Відділення справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – це право, а не обов’язок сторін. Колегія розглядає справи перш за все на основі наявних в матеріалах справи документів та письмових пояснень сторін.

                    Таким чином, розгляд справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції може відбуватися без персональної участі сторін в засіданні колегії.

                     У разі прийняття КП «Жилсервіс-2» рішення про участь у засіданні адміністративної колегії необхідно, за один день до дня проведення засідання, повідомити секретаря адміністративної колегії (тел. 744 16 39) про участь у засіданні, або на електронну адресу Відділення [email protected].

                     Уповноважена особа КП «Жилсервіс-2» має мати при собі копії та оригінали документів, що посвідчують правовий статус уповноваженого представника (паспорт, посвідчення, довіреність щодо представництва інтересів КП «Жилсервіс-2» у справі в органах Антимонопольного комітету України тощо).

                     Шановні представники КП «Жилсервіс-2», будь ласка, приймайте виважене рішення щодо особистої участі у засіданні з урахуванням того, що розгляд Вашої справи буде здійснюватися ретельно та враховуючи всі Ваші зауваження і без Вашої участі, окремого клопотання щодо розгляду справи без особистої участі подавати не потрібно.


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux