• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі № 58/27-19 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях публічного акціонерного товариства «Запоріжжяобленерго»

Опубліковано 22 липня 2022 року о 09:53

Південно-східним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України (далі – Відділення) розглядається справа № 58/27-19 за ознаками вчинення ПАТ «Запоріжжяобленерго» (ідентифікаційний код - 00130926) порушення, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 13, пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку. Справу було розпочато за колективною заявою товариства з обмеженою відповідальністю «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП» (ідентифікаційний код юридичної особи 41026129) (далі – ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП»), товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЛІДЕР» (ідентифікаційний код юридичної особи  41017801) (далі – ТОВ «ЕНЛІДЕР»), ФОП Полякової Тетяни Олександрівні (індивідуальний податковий номер 2917116604) (далі – ФОП Полякова Т. О.).

За результатами збирання доказів у справі № 58/27-19 складено подання з попередніми висновками, яке винесено на розгляд адміністративної колегії Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (далі - Колегія).

Відповідно до подання з попередніми висновками у справі № 58/27-19 Колегії запропоновано:      

- закрити провадження у справі № 58/27-19. 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДАТУ, ЧАС І МІСЦЕ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ № 58/27-19 ПРО ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ЗАХИСТ ЕКОНОМІЧНОЇ КОНКУРЕНЦІЇ  ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО».

 Другого серпня 2022 року о 10 годині 30 хвилин за адресою: м. Дніпро, проспект Олександра Поля, 2, каб. 259, відбудеться засідання адміністративної колегії Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо прийняття рішення у справі № 58/27-19 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Пропонуємо: 

 ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП» (ідентифікаційний код юридичної особи 41026129);  

  • ТОВ «ЕНЛІДЕР» (ідентифікаційний код юридичної особи  41017801);
  • ФОП Поляковій Тетяні Олександрівні (індивідуальний податковий номер 2917116604);

надати Відділенню інформацію у справі №54/51-21 в письмовому вигляді (яку ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП», ТОВ «ЕНЛІДЕР», ФОП Полякова Т. О. вважають за потрібне) до 31.08.2022.

З метою дотримання засад рівності сторін перед законом та надання зауважень, пояснень, доводів, необхідних для встановлення фактичних обставин справи, уповноважені особи ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП», ТОВ «ЕНЛІДЕР», ФОП Полякової Т. О. мають можливість взяти участь у засіданні.

Окремо звертаємо Вашу увагу на те, що участь сторін у розгляді адміністративною колегією Відділення справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – це право, а не обов’язок сторін. Колегія розглядає справи перш за все на основі наявних в матеріалах справи документів та письмових пояснень сторін.

Таким чином, розгляд справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції може відбуватися без персональної участі сторін в засіданні колегії.

У разі прийняття ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП», ТОВ «ЕНЛІДЕР», ФОП Поляковою Т. О. рішення про участь у засіданні адміністративної колегії необхідно, за один день до дня проведення засідання, повідомити секретаря адміністративної колегії (телефон 742 87 17) про участь у засіданні, або на електронну адресу Відділення [email protected].

Уповноважені особи ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП», ТОВ «ЕНЛІДЕР», ФОП Полякової Т. О. мають мати при собі копії та оригінали документів, що посвідчують правовий статус уповноваженого представника (паспорт, посвідчення, довіреність щодо представництва інтересів ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП», ТОВ «ЕНЛІДЕР», ФОП Полякової Т. О. у справі в органах Антимонопольного комітету України тощо).

Шановні представники ТОВ «ІНТЕРНЕТ СЕРВІС ГРУП», ТОВ «ЕНЛІДЕР», ФОП Полякової Т. О., будь ласка, приймайте виважене рішення щодо особистої участі у засіданні з урахуванням того, що розгляд Вашої справи буде здійснюватися ретельно та враховуючи всі Ваші зауваження і без Вашої участі, окремого клопотання щодо розгляду справи без особистої участі подавати не потрібно.     

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux