• A-
    A+

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПОПЕРЕДНІХ ВИСНОВКІВ У СПРАВІ № 66/05-03-4/17 ПРО ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ЗАХИСТ ЕКОНОМІЧНОЇ КОНКУРЕНЦІЇ В ДІЯХ СУБ'ЄКТУ ГОСПОДАРЮВАННЯ (У СКЛАДІ ТОВ "РЕНОБАУ" І ТОВ "ПЛАТО-ПЛЮС").

Опубліковано 21 вересня 2020 року о 09:41

Південно-східним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України розглядається справа № 66/05-03-4/17 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Суб’єктом господарювання (у складі товариства з обмеженою відповідальністю «Ренобау» (ідентифікаційний код юридичної особи 38470464) і товариства з обмеженою відповідальністю «Плато-Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи 35166093) у вигляді дискредитації суб’єкта господарювання шляхом поширення у будь-якій формі неправдивих відомостей, пов'язаних з діяльністю суб’єкта господарювання, у тому числі щодо його товарів, які могли завдати шкоди діловій репутації суб’єкта господарювання.

За результатами збирання доказів у справі № 66/05-03-4/17 складено подання з попередніми висновками, яке винесено на розгляд адміністративної колегії Відділення.

Відповідно до подання з попередніми висновками у справі № 66/05-03-4/17 адміністративній колегії Відділення запропоновано:

1.    Визнати дії Суб’єкту господарювання (у складі товариства з обмеженою відповідальністю «Ренобау» (ідентифікаційний код юридичної особи 38470464) і товариства з обмеженою відповідальністю «Плато-Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи 35166093) щодо поширення обмеженому колу осіб, у листі від 10.04.2017 № 1004/02 «Щодо матеріалів та постачальників, які підпадають під санкції», інформації про перелік продукції, до якої відповідно до норм законодавства застосовуються санкції, в який поряд з продукцією, виробленою на території Російської Федерації, внесено продукцію - ПВХ мембрани ТМ RUVIMAT, виробленою компанією «Ruvitex Industry Corporation» ЄС (Болгарія), ексклюзивним представником якої на території України є ТОВ «Рувітекс Україна» (ідентифікаційний код юридичної особи 38754579), що не відповідає дійсності, що могло завдати шкоди його діловій репутації, порушенням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 8 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді дискредитації суб’єкта господарювання шляхом поширення у будь-якій формі неправдивих відомостей, пов'язаних з діяльністю суб’єкта господарювання, у тому числі щодо його товарів, які могли завдати шкоди діловій репутації суб’єкта господарювання.

2.    За порушення, зазначене у пункті 1, накласти на Суб’єкт господарювання (у складі товариства з обмеженою відповідальністю «Ренобау» (ідентифікаційний код юридичної особи 38470464) і товариства з обмеженою відповідальністю «Плато-Плюс» (ідентифікаційний код юридичної особи 35166093) штраф у розмірі до п’яти відсотків доходу (виручки) суб’єкта господарювання від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

 

Двадцять дев’ятого вересня 2020 року о 12 годині 00 хвилин за адресою: м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 2, каб. 259, відбудеться засідання адміністративної колегії Відділення щодо прийняття рішення у справі № 66/05-03-4/17 про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Суб’єктом господарювання (у складі ТОВ «РЕНОБАУ» і ТОВ «ПЛАТО-ПЛЮС»).

Пропонуємо сторонам у справі надати відділенню інформацію у справі № 66/05-03-4/17 в письмовому вигляді (яку сторони вважають за потрібне) до 25.09.2020.

З метою дотримання засад рівності сторін перед законом та надання зауважень, пояснень, доводів, необхідних для встановлення фактичних обставин справи, уповноважені особи сторін у справі мають можливість взяти участь у засіданні.

Окремо звертаємо Вашу увагу на те, що участь сторін у розгляді адміністративною колегією Відділення справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – це право, а не обов’язок сторін. Колегія розглядає справи перш за все на основі наявних в матеріалах справи документів та письмових пояснень сторін.

Таким чином, розгляд справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції може відбуватися без персональної участі сторін в засіданні колегії.

У разі прийняття сторонами у справі рішення про участь у засіданні адміністративної колегії необхідно, за один день до дня проведення засідання, повідомити секретаря адміністративної колегії (тел. 742-83-79) про участь у засіданні, або на електронну адресу Відділення [email protected].

Уповноважена особа сторони у справі має мати при собі копії та оригінали документів, що посвідчують правовий статус уповноваженого представника (паспорт, посвідчення, довіреність щодо представництва інтересів сторонами у справі в органах Антимонопольного комітету України тощо).

Шановні представники сторін у справі, будь ласка, приймайте виважене рішення щодо особистої участі у засіданні з урахуванням того, що розгляд Вашої справи буде здійснюватися ретельно та враховуючи всі Ваші зауваження і без Вашої участі, окремого клопотання щодо розгляду справи без особистої участі тем подавати не потрібно.

 

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux