• A-
    A+

Проєкт порядку денного засідання адміністративної колегії Південно-східного МТВ 18 червня 2024 року о 10.00

Опубліковано 17 червня 2024 року о 15:24

1. Про розгляд справи та прийняття рішення у справі № 54/14-23, відкритої за ознаками вчинення ТОВ «Запоріжгарантмаш» та ТОВ «НПЗ» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, та накладення штрафу.

2.Про розгляд справи та прийняття рішення у справі №54/42-20, відкритої за ознаками вчинення КП «Криворізьке районне бюро технічної інвентаризації» Дніпропетровської обласної ради» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з надання інформації про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяження, та накладення штрафу.

3.Про розгляд справи та прийняття рішення у справі №54/38-21, відкритої за ознаками вчинення ФОП Козар Є.І. та ПП «АЛЕКС-К-ПЛЮС» порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, та накладення штрафу.

4. Про розгляд справи та прийняття рішення у справі №54/15-24, відкритої за ознаками вчинення ТОВ «ЗТС ГРУПП» порушення законодавства про захист економічної конкуренції, під час участі у торгах, та накладення штрафу.

5. Про розгляд справи та прийняття рішення у справі №54/18-21-54/49-21, відкритої за ознаками вчинення ТОВ «Грінекс Еко» та ТОВ «Підйомсервіс» порушення законодавства про захист економічної конкуренції під час участі у торгах, та накладення штрафу.

6. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Новопразькою селищною радою Олександрійського району Кіровоградської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

7. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Великоандрусівською сільською радою Олександрійського району Кіровоградської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

8. Про початок розгляду справи за ознаками вчинення Первозванівською сільською радою Кропивницького району Кіровоградської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

9. Про розгляд подання з попередніми висновками у справі 54/45-24, відкритої за ознаками вчинення Чумаківською сільською радою Дніпровського району Дніпропетровської області порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органів місцевого самоврядування.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux