• A-
    A+

Інформація щодо попередніх висновків у справі № 54/63-21

Опубліковано 02 травня 2023 року о 14:38

   Відповідно до пункту 26 Правил розгляду заяв і справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, затверджених розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19 квітня 1994 року № 5, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 6 травня 1994 року за № 90/299 (у редакції розпорядження Антимонопольного комітету України від 29 червня 1998 року № 169-р) (із змінами) Південно-східне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (далі – Відділення) повідомляє наступне.

Відділенням розглядається справа № 54/63-21 за заявою ТОВ «Метан-Торг», відповідачем у якій є АТ «Дніпрогаз».

Адміністративною колегією Відділення за результатами розгляду справи № 54/63-21 схвалені попередні висновки, якими пропонується закрити провадження у справі.

   Одночасно повідомляємо, що засідання Колегії з питання проведення слухання та прийняття рішення у справі № 54/63-21 відбудеться 16.05.2023 року о 10 годині 30 хвилин в приміщенні Південно–східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (за адресою: м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 2, каб. 259).

   З метою дотримання засад рівності сторін перед законом та надання зауважень, пояснень, доводів, необхідних для встановлення фактичних обставин справи, сторони у справі мають можливість взяти участь у засіданні Колегії.

  Окремо звертаємо увагу на те, що участь сторін у розгляді адміністративною колегією справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції – це право, а не обов’язок сторін. Колегія розглядає справи перш за все на основі наявних в матеріалах справи документів та письмових пояснень сторін.

    Таким чином, розгляд справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції може відбуватися без персональної участі сторін в засіданні Колегії.

У разі прийняття сторонами у справі рішення про участь у засіданні адміністративної колегії Відділення необхідно за один день до дня проведення засідання повідомити про участь у засіданні за телефоном (056) 744-84-35, або на електронну адресу Відділення [email protected].

Уповноважені особи сторін у справі мають мати при собі копії та оригінали документів, що посвідчують правовий статус уповноважених представників (паспорт, посвідчення, довіреність щодо представництва інтересів суб’єкта господарювання в органах Антимонопольного комітету України тощо).



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux